Categories
личнo

Остави коментар и спечели хостинг и домейн

Какво става с блога? Защо не пишеш?

Определено това е най-задаваният ми въпрос през последните дни в скайп. Измина доста време от последната/първата ми публикация в блога. Не искам да се оправдавам, но през цялото това време бях изцяло ангажиран с работа над клиентски сайтове и не успях да публикувам заплануваните статии в блога. За в бъдеще ще се постарая по-добре да организирам времето си и да пиша по-често тук.

Защо подарявам хостинг

Тази томбола е малък реверанс към всички, които проявиха интерес към сайта ми. Самият аз преди време спечелих тази карта-подарък за хостинг от Media Temple на стойност 95$. Не съм се възползвал от нея досега, защото от близо година хоствам няколко сайта при MT. Въпреки някои негативни коментари, които се появиха в последно време за тази хостинг компания, мога да кажа, че съм изключително доволен от услугите им до сега.

Повече за наградата:

– 1 година споделен хостинг
– 1 безплатен домейн в областта .com .net .org
– 5GB пространство
– 500GB трафик месечно
– хостване на до 5 самостоятелни сайта
– 5 бази данни
– 100 e-mail адреса

Повече информация можете да намерите на сайта на Мedia Temple

Условия за участие

Единственото, което се иска от вас е да оставите коментар под тази статия с вашите имена и точен e-mail. Въпреки че не е задължително, ще се радвам ако в коментара си споменете и за какво бихте използвали хостинга и домейна.

Краен срок

Коментарите ще бъдат спрени на 28.05.2009 и късметлията ще бъде избран след безпристрастен жребий. Победителят ще бъде обявен тук на следващия ден. Успех на всички!

P.S. Бахар Мустафа подарява два домейна в областта .com .net .org и .info, опитайте късмета си и в неговата томбола.

[wp:svejo-net]

40 replies on “Остави коментар и спечели хостинг и домейн”

Браво, колега! Чудесна инициатива. Желая ти успех и много клиенти :)

@Niki благодаря.
Въпреки че не съм го написал в условията, Ники няма да участва в томболата.

Имам хостинг с добри условия, затова не искам да участвам. Просто исках да кажа “Браво” за инциативата!

От ходини съм доволен клиент на SUPERHOSTING.BG и не мисля да ги сменям. Но ми хареса идеята ти – като “партизански” маркетинг.

Много благодаря и поздравления за инициативата!

Евентуално бих сложил там сайта на новия изследователски център, който разработвам последните месеци.

Наистина интересна инициатива. Бих го ползвал за хост на лично портфолио.

Бих го използвал за хостване на личния си сайт и надявам се скоро на още един проект, който ще представя услугите и работите ни с колегата в уеб бранша.

Браво :) Много приятен дизайн на блога също така. Бих използвал наградата за мой личен проект, който въпреки че не е кой знае какво, засега не искам да споделям.

Хехех, страхотна идея…
Аз пък искам този хостинг, защото имам рожден ден на 1 юни и на него мога да си кача персоналния сайт като подарък…. щото си нямам :(

Здравей :)

Бих използвал този хостинг план за хостване на сайт за видео клипове. Много ще съм ти благодерен ако ми го предоставиш! :) Само не знам дали има ffmpeg, това за мен е основния проблем. Ако си съгласен, пиши. :)

с уважение,
Йордан

Здравей!
Аз лично разработвам неколко проекта но нямам нито хост нито домейн.

Голям фен съм на Татусите и съм разработил голям сайт с много информация , галерия , форум ,видео клипове, екстри към профилите и много други интересни неща. Поради причината ,че за момента нямам хост сайта не е побликуван никога от доста време а и още работя върху него. Искам само да до оправя дизайна и е готов пък след това ще добавям нова информация. Доста е интересно това изкуство и ще се надявам да запаля и много други хора да споделят снимки , идей и т.н….
Измислил съм име на сайта – Inked-World но както и да е името не е много важно за момента. Също така се надявам един ден сайтът да изкарва пари – което не е никак невъзможно но доста трудно.

Другия сайт който разработвам е сайт за лична компания за разработване на уеб сайтове. Получи се доста добре и дизайна и информацията.

Направил съм пълен екран Flash сайт за 7-те нови чудеса на земята, не е никак зле но не мисля ,че ще има голям успех.

Мисля ,че ще ми е от полза хоста.
Благодаря ви предварително :)
Радослав Ангелов

Бих го използвал за форум, предназначен само за музиканти, такъв отдавна искам да си направя, но все нямам средства.

Здравей, много ще се радвам ако успея да го спечеля. Хостинга ще го ползвам за информационен сайт за една игра и ще бъде преведен на над 4 езика, както и сайт за комуникация за хората, които играят тази игра.
С уважение Димитър И.

Бих го използвал за гейм портал с форум тъй като в България има доста малко такива портали.
Поздрави Ники :)

Здравей, видях темата ти в Уеб Турист и първото което направих е влязох в сайта на MT. Разгледах го доста добре и ми харесаха услугите които предлагат, затова реших да си пробвам късмета като напиша и аз едно коментарче тука… В момента работя по един собствен проект за който още не съм намерил хостинг, но имам домейн. Мислих за безплатен хостинг временно, за да видя дали ще потръгне и след това да си взема платен, но ще остана доста изненадан ако спечеля този който подаряваш ти. Поздрави: Петко Йовчевски :)

Здравей. Поздравления за иницативата. Искам само да ти покажа една твоя грешка.

– 500GB пространство
– 5GB трафик месечно

Трафика и пространството са разменени. Изглежда от бързане си забравил да го оправиш.
П.С Този пост не участва в конкурса :)

Ако спечеля, бих трансферирал сайта си защото в момента мястото ми е много малко. :)

Здравейте! Ако спечеля хостинг бих го използвал като трансферирам портфолиото си там защото при суперхостинг доста често има забавяния при инсталация на скриптове и такива неща, а аз ги използвам доста като разработвам сайтове.

Чудесна идея. Личен уебсайт разбира се. А и едно фтп под ръка винаги е +. Поздрави.

Мисля да направя СЕО блог ,в който да се помага на новаците където искат да се развиват в СЕО областа или форум за teens.

(:Здравейте:) Определено наградата има нужда да бъде спечелена !!!
Чудесна инициатива. Радвам се, че в България има хора с толкова новаторски подход. Искрено се надявам тази награда да сбъдне нечия съкровенна мечта. А именно мечтата за собствена предприемаческа дейност. Поздрави !!!