Categories
личнo

Редизайн – ново начало

Здравейте и добре дошли на новата версия на сайта ми. Отдавна исках да направя редизайн на личния си сайт и да поосвежа малко визията, но поради ред причини все не ми оставаше време за него.

Нова wordpress тема

За тези, които са любопитни: сайтът е задвижван от WordPress 2.7. За основа при редизайна използвах страхотната платена WordPress тема на известния норвежки дизайнер Magnus Jepson – Busy Bee. Както сами виждате външният вид на темата е почти изцяло променен, но много от вградените й функционалности са запазени. Спрях се на този вариант с модифицирането на чужда тема, не защото не мога сам да си направя такава, а защото страшно много харесвам функционалността и изчистения дизайн на Busy Bee, пък и редизайна на вече готова wordpress тема отнема значително по-малко време.

Снимката в хедъра

Не, не съм нарцис:) Сложих моя снимка в хедъра, защото исках да разчупя малко корпоративната визия на сайта и да му предам уникален вид. Другият ми мотив е свързан с естеството на работата ми като уеб дизайнер на свободна практика. Понеже все още нямам офис, често ми се налага да се срещам с нови клиенти по ресторанти и кафенета. Точно поради тази причина е важно те предварително да знаят как изглеждам. Тук е мястото да благодаря на Ценко Димитров, който намери време за мен в натоварения си график и ми направи цяла фотосесия за сайта. Ако имате нужда от професионален фотограф, разполагащ със собствено фотостудио, това е човекът!

Блог за уеб дизайн

След този мой първи пост вече спокойно мога и аз да се нарека Блогър:) В блога си възнамерявам да пиша предимно за проектите, над които работя, за последните тенденции в уеб дизайна, за това как да използваме WordPress като CMS и за Photoshop. Също така ще се постарая да споделям и скромния си опит на уеб дизайнер на свободна практика.

Освен във визията ще настъпят и няколко промени в услугите, които предлагам. Очаквайте в близките дни обновеното ми портфолио и новите ми уеб дизайн услуги.

[wp:svejo-net]

23 replies on “Редизайн – ново начало”

Честит ти нов сайт и блог!

Много успехи, лоялни клиенти, качествено съдържание и TOP позиции в Google, приятелю!

Поздрави,

Lilacor

Честито ! Дано блогът ти да се разрастне :)

Здравей.Имам следния въпрос .Вчера ми качиха сайта hellp.net.
Желая да бъде на български.Предния ми сайт се казва goreshto.net
Желая да се вържем за да уточним някой подробности около новия сайт.Може да ми се обадиш и на skype veko_2004

Честит нов сайт! Пожелавам много успехи за напред и ще се радвам ако се отвори възможност за съвместна работа :)

Хей, Пифе!
Поздравления за сайта! Чакам с нетърпение и любопитство съвети и идейки за даване на лична нотка в блог дизайна :) Ще намина пак скоро!

Добри услуги, гледах редизайна на Бриони – браво – успех и много нови клиенти ти пожелавам

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *