Информация за уеб дизайн услугите ми

1. Дизайн и изработване на уеб сайт

Имате нужда от уеб сайт, но нямате необходимите познания и не знаете откъде да започнете? Ще се радвам да Ви помогна. Имам солиден опит в изграждането както на малки статични сайтове, които не се обновяват често, така и на комплексни, динамични сайтове, които се задвижват от собствена система за управление на съдържанието. При работата си като уеб дизайнер използвам популярната платформа WordPress като CMS.

2. Редизайн на съществуващ сайт

Мога да Ви помогна: ако вече имате изграден уеб сайт, но не сте доволни от него. Ако имате нужда от промяна на цветовата гама, добавяне на нови елементи, SEO оптимизация на кода или цялостен редизайн.

3. Блог дизайн

Широко разпространените, готови теми за WordPress никога не са удачно решение, когато търсите уникалност за блога си. Предлагам изработване на уникален дизайн за Вашия блог. Занимавам се с както с дизайн на нови теми, така и с инсталиране, обновяване и поддържка на блогове, базирани на WordPress.

4. Изработване на банери

Всеки сайт се нуждае от банери, които служат за популяризирането му в интернет или за размяна с други сайтове. Предлагам изработка на статични и анимирани рекламни банери по заявени от клиента размери.