Categories
Портфолио

Markrit

Уеб дизайн за сладкарници Маркрит

Описание:

Верига Сладкарници “Маркрит” са специализирани в изработката на всякакви видове бутикови торти: – детски торти, фирмени торти и сватбени торти. Фирменият им каталог включва богато разнообразие както на стандартни, така и на специални торти. Клиентите им имат уникалната възможност да поръчат  уникални торти с ръчно изработени орнаменти и рисунки по тяхно желание. За да постигнат неповторимото качество и вкус, с което се славят торти им, те подбират с изключително внимание всеки използван продукт – пресни плодове, блатове, плодови декорации и др.

Ние от “Маркрит” винаги сме се имали за цел нашите сладкарници да предлагат на клиентите ни едновременно уют и приятна обстановка, както и гарантирано високо качество на сладкарската ни продукция. Голям принос за високото ниво на обслужване в сладкарниците ни имат нашите служители. Всички те са отлично запознати с тънкостите на работния процес и стандартите на работа. Тяхната висока мотивация, компетентност и гъвкавост при обслужване са важен фактор за поддържане на високото качество на обслужване в сладкарниците от верига “Маркрит”.

Трябва да призная, че не бях запознат с вкусовите качества на тортите Маркрит, преди да се захвана с уеб дизайна на сайта им. За сметка на това в процеса на работа имах възможност да опитам голяма част от стандартните им торти и откровенно мога да заявя, че те са може би най-вкусните на пазара.

Уеб дизайнът на старият им сайт не отговаряше на качествените им сладкарски продукти, а навигацията му беше доста объркваща, затова решихме да изградим изцяло нов. При създаването на визуалната концепция акцентирах върху тортите на Маркрит и върху четирите им заведения в София, които са представени с по една снимка в сайдбара на всяка страница. Резултатът – малък статичен сайт, с ясна навигация и приятен уеб дизайн. Първоначалната визуална концепция бе в различна цветова гама, но в последствие клиентът прецени, че трябва да съобразим уеб дизайна на сайта с цветовете на интериора и логото им. Сайтът е изграден с помоща на колегата инж. Николай Стоянов, който свърши чудесна работа с SEO оптимизацията му.

Роля в проекта: Идеен проект, Уеб дизайн

Използвани технологии: PSD, xHTML, CSS

Време за изпълнение: 12 дни

Адрес:markrit.com

Първоначална концепция за уеб дизайн на началната страница:
markrit1

уеб дизайн на началната страница:
markrit2