Categories
Портфолио

Антарес България

Уеб дизайн на сайт за офис столове

Описание:

Фирма Антарес е част от международната компания “ANTARES INTERNATIONAL” , основана 1992г. в Чехия.

Антарес ООД е един от най-големите производители и вносители на офис столове в България. Фирмата предлага над 120 модела работни столове, менджърски кресла, конферентни столове, аксесоари и мека мебел, в 13 вида дамаски и кожи в 117 цвята. Продажбите на крайни клиенти се извършват чрез дилърска мрежа в цялата страна.

Проблемът:

Въпреки че фирмата отдавна е утвърдена на родния пазар, уеб сайтът им не бе на необходимото ниво. Освен че визията му беше доста поостаряла и имаше спешна нужда от освежаване, системата за управление на съдържанието им създаваше сериозни проблеми – дублирано съдържание, неправилно написани url адреси, липса на заглавия (title) и описания (description). Всичко това се отразяваше негативно на индексирането и класирането им в Гугъл. След като внимателно преценихме ситуацията и обсъдихме всички възможности, решихме да изградим изцяло нов сайт.

Решението:

За CMS (система за управление на съдържанието) на този не малък проект използвах WordPress, защото добре познавам възможностите му. С негова помощ създадох двуезичен динамичен сайт с продуктов каталог, секция с новини и търсачка. Въпреки че сайтът е предназначен предимно за дилърите на фирмата в цялата страна, от фирма Антарес искаха да изложат богатата си гама офис столове и на крайните клиенти. Поради тази причина всички дилъри притежават потребителско име и парола, което им дава достъп до допълнителна информация, като цени и наличие в склада на всеки артикул. След като приключих с изграждането на сайта се заех и със SEO оптимизирането му. Резултатите – 1-ва страница в Гугъл по най-важната им ключова дума – офис столове.

Роля в проекта: Идеен проект, Уеб дизайн, CMS, Въвеждане на съдържание, SEO оптимизация

Използвани технологии: PSD, xHTML, CSS, WordPress

Време за изпълнение: 35 дни

Адрес: ofisstolove.bg

Графично оформление на началната страница:

Уеб дизайн на сайт за офис столове

Графично оформление на страница с офис стол:

графично оформление на вътрешна страница