Categories
Портфолио

EcoТerra.bg

Уеб дизайн на сайт за био продукти

Описание:

Екотера Енвайрънмент Солушънс проектира и монтира решения, насочени към опазването на околната среда. Фирмата предлага на своите клиенти битови и промишлени пречиствателни станции за третиране на отпадъчни и дъждовни води. Надеждните пречиствателни станции, изградени от полиетилен, метал или изцяло от бетон са подходящи, както за частни домове, ресторанти, автомивки, бензиностанции, така и за мандри, заводи и кожени фабрики.

Екотера се занимава също с проектирането и изработването на подземни контейнери за събиране на отпадъци, системи за сепариране на боклука и възобновяеми соларни източници на енергия.

Имах пълна свобода при изграждането на корпоративната визия, клиентът се довери на професионализма ми и дори ми позволи да променя вече готовото лого на фирмата. При редизайна на логото им се съобразих с вижданията си за дизайн на подобен вид сайт и добавих зелените листенца с капчици роса върху тях. Собственикът на фирмата остана доволен от крайния резултат и ми даде зелена светлина за преобразуването на вече одобрения дизайн в WordPress тема. Спрях се на WordPress като система за управление на съдържанието (CMS), защото от Екотера искаха да представят на своите потенциални клиенти в интернет пълната си гама био продукти. Месец след като приключих с изграждането на уеб сайта започнах работа и по SEO оптимизирането му. Основните ключови думи бяха: пречиствателни станци и контейнери за отпадъци.

Роля в проекта: Идеен проект, Уеб дизайн, CMS, Лого

Използвани технологии: PSD, xHTML, CSS, WordPress

Време за изпълнение: 12 дни

Адрес:ecoterra.bg

Графично оформление на началната страница:
уеб дизайн на сайт за био продукти