Categories
Портфолио

Cabinets Deluxe

Уеб дизайн на сайт за офис мебели

Описание:

Фирмата Cabinets Deluxe е основана през 1982г. от Дейл Бакстър, с начален капитал от едва 300 долара и с целта да произвежда висококачествени мебели на разумни цени. Мебелната фирма обслужва не само района на Остин, но и цял Тексас.

Cabinets Deluxe изработва офис обзавеждане и мебели за дома по поръчка на клиента, според неговите специфични желания и нужди. Клиентите им могат да избират различни стилове, които варират от традиционното дърво до популярния ламинат. Cabinets Deluxe съществува, за да служи на клиентите си, затова те предлагат и специална услуга: Ако клиентът има снимка или скица на обзавеждането, което желае, техният опитен персонал ще я превърне в реалност.

Клиентът искаше да изработя идеен проект за новия им уеб сайт. Беше ми изключително трудно да избера подходяща фотография за хедъра, защото снимките с офис мебели, които получих от фирмата, бяха с много лошо качество. Поради тази причина успях да убедя клиента да използваме стокова фотография. Въпреки че първото ми предложение за дизайн на сайта бе с по-семпъл бекграунд, клиентът в последствие настоя за дървена текстура, подобна на друг сайт за мебели, правен от мен.

Роля в проекта:Идеен проект

Използвани технологии:PSD

Графично оформление на началната страница:
уеб дизайн на мебелна фирма